dijous, 24 d’agost del 2017

2n dia de ruta


Ahir va ser un dia prou complert! A les 7 del matí ja sortiem amb les bicis, i com k no hi havia res obert a aquella hora, vam anar tirant amb la idea de fer un café al primer lloc k trobessim. 

Així van anar passant kms i kms, i en cap poble hi havia res obert, ni bars, ni restaurants, ni supers, res! I no és que no estessin oberts, sinó k no existien. Total que per sort 30km després vam ensopegar amb aquest estanc que feia cafés, venia pa i era super tmb! 

Vam acabar esmorzant a les 10, mig-defallits, havent menjat sobres de menjar que teniem, quatre mores que vam trobar pel camí i una mica d'aigua...


Un cop amb la panxa plena tocava un altre calvari. Encadenant vies verdes, vam haver de passar per carreteres secundàries, sense casi tràfic, però amb uns "sube-bajas" força divertits, per dir-ho d'alguna manera...


Passades aquestes pujades i ja ben entrada l'hora del sol, vam arribar finalment fins a la Reole on vam dinar. Però tot i que un cop allà ja ens donavem per satisfets, i hi havia un camping on ens podríem haver quedat, vam decidir fer 10km més, i arribar ja al Canal Lateral del Garona! 


Així que aquí estem, havent fet una tirada de 65km, i ja al Canal Lateral del Garona! 
Seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada