dimecres, 20 de febrer del 2013

Sol, solet vine'm a veure...

Ahir va fer un dia de sol espectacular! A sobre va coincidir amb el nostre dia lliure! Les probabilitats que això passi a Vancouver, són molt molt reduïdes, per tant s'havia d'aprofitar al màxim!

I així ho vam fer! Vam anar a la UBC University of British Columbia, que està envoltada de boscos i platges! I encara no hi havíem anat...

Va ser un dia espectacular on vam caminar moltíssim, vam fer encara més el capullo, i ens ho vam passar encara millor!


Yesterday it was incredible sunny! And it also was our day off, the probabilities that this happens in Vancouver are really really reduced, so we took as much advantage of it as we could!

So we went to UBC University of British Columbia, that is surrounded by forests and beaches! And we had never been there before...

It was an amazing day! We walked as much as we could, we did as much silly things as we could, and we had also as much fun as we could!













 






5 segons per a puja-hi, i mitja hora per baixar-ne!

5 seconds to climb, and half an hour to go down!




Ena algun punt del que creiem que era un camí, ens vam trobar en un cul de sac.  La baixada va resultar ser d'allò més divertida!

At some point of what we thought as a trail, we found our self just on the top of a cul-de-sac. Going down become more fun that climbing it!















I vam acabar el dia tot caminant xino-xano cap a Downtown!

We finished the day while walking to Downtown!

5 comentaris:

  1. Nice.
    I aneu en màniga curta, cabrons? Jo aquí tinc màximes de 3-4 i normalment estem sobre els 6-10 negatius. Quina enveja. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps! Vine cap a la caloreta! ;)

      Saps allò de una flor no fa estiu? Doncs aki és el mateix! Avui ja tornava a ploure a bots i barrals! I de segur k fa menys fred k a Toronto, xo calor calor no en feia ni ahir! XD

      Saps k es veu que hi ha un corrent migratori, cada hivern, de sense-sostres. A la que arriba el fred, venen de totes les parts de Canadà cap a Vancouver per que és la ciutat més "calida"! Tot i així, amb el fred i la pluja k hi carda no sé com poden resistir ni aki! :S
      Jo no ho sabia, quan ens ho van explicar em va semblar com a mínim curiós!

      Elimina
  2. Wow! quines fotos més xules!!! és impressionant!! :)

    aprofiteu el sol, que pel què dieu és car de veure!! jajaja

    un petó!

    ResponElimina
  3. Pau, com a mínim aquestes panoràmiques mitiguen l'estrès del que parles

    ResponElimina