dimarts, 5 de febrer del 2013

Trilogia a Nova York (II)

Després de més d'una setmana d'haver tornat. Aquí ve la segona entrega de la trilogia! jejejeje
Sento no haver-ho pogut penjar abans, la tornada a la feina ha sigut més durilla del k em pensava i no he trobat el moment per a fer-ho fins ara.
Ens havíem quedat a... al dimecres. Dimecres va ser un gran dia! Vam anar al MOMA!!!!! (Museum of Modern Art) Us penjo una petita mostra del que hi vam veure. Però per a que us en feu una idea, hi havia el 85 o 90% de la Història de l'Art que havia estudiat a Batxillerat i a Belles Arts! Hi eren tots! Vangoghs, Magrittes, Monets, Picassos, Pollocks tots!









Aquell migdia, l'Ares treballava, així que després del museu vam anar a dinar amb la Sabina a un lloc molt curiós. Entraves a un hotel de molta categoria tot daurat, brillant... I naltrus amb les pintes que portàvem, abrigats a més no poder...




Total que amagada al darrera d'unes cortines hi havia l'entrada a la hamburgueseria més autèntica que he vist mai. Era com de un barri treballador normal i corrent, amb les parets d'obravista i totes guixades pels clients, no hi encaixava gens! Va ser passar aquella cortina i entrar en un altre mon! Ara, unes hamburgueses per llepar-se'n els dits!

Havent dinat,  ens vam tornar a abrigar i vam anar a passejar per la ciutat. Vam veure el Centre Rockefeller, l'Empire State Building, el Flatiron...





I al vespre, vaig haver de córrer per arribar al restaurant on havia quedat amb en Jayson i l'Alice. Una amics de Nova York que vaig fer mentre feia de guia turístic a Montserrat. Vaig fer 5 minuts tard potser, i a més a més no els vaig poder avisar per que aquell dia m'havia quedat sense saldo al mòbil... Un caos... Per sort al final vaig arribar a temps i ens vam poder veure i posar al dia! Em va fer molta il·lusió veure'ls un altre cop!



En acabat, intentant aprofitar al màxim, vaig fer una visita nocturna a l'Empire State Building abans d'anar cap a casa!
No hi havia cues, no hi havia aglomeracions, i hi havia unes vistes increïbles des de dalt de tot! Això sí cardava un fred a dalt...






El dia següent també va ser un dia memorable! (com tots de fet) Vam agafar un ferri cap a Staten Island on hi havia un cementiri de vaixells!









Entre ferri metros i demés, vam arribar a la mitja part del Barça-Malaga de la copa del rei a un pub on es troben els culers per veure els partits. I al xiular l'albitre el final del partit vam anar a sopar a un biergarten.
Al cap de poc de ser allà, va començar a tocar una banda i de cop i volta tothom es va posar a ballar Swing! Brutal!







Doncs fins aquí puc escriure avui. Vaig acabar d'escriure això ahir, però fins avui no he tingut la traducció enllestida... A veure si no tardo tant en escriure la tercera i última part de la trilogia!
I a partir de llavors, m'hauré d'espavilar a buscar o inventar coses noves per a actualitzar el blog... Que el viatge de Nova York està donant molt de suc, però ara em farà falta nou material per a no parar les rotatives! jejeje

Una abraçada i fins aviat! 


---------------------------------------------------------------------------------


After more than a week in Vancouver, here it is the second act of the trilogy! Jejejeje
I’m sorry for not be more fast posting, but coming back to work was harder than I thought and I could not find a moment until now.

We were on… on Wednesday. Wednesday was a wonderful day! We went to MOMA!!! (Museum of Modern Art) There are some pictures of the masterpieces that we saw. Just to let you know, there was about 85 or 90% of the Art History that I had studied at school and at the university!
Everyone was there! Vangogh, Magritte, Monet, Picasso, Pollock, all them and many more!

This same midday, Ares had to work so after the museum Sabina and I went to have lunch in a very curious place! The entrance was in a four stars hotel… And we dressed as casual as normal; anyone could feel out of place, but then hidden behind a curtain there was the entrance to the more authentic burger restaurant that I had ever seen! It was the typical restaurant of the working class neighbourhood, all the walls were written or drawn by the customers.
It has nothing to do with the four stars hotel! At the very first moment you passed through the curtains you entered in another world!And the burgers were gorgeous!
After lunch, and as sheltered as we could, we went to walk by the city. We saw the Rockefeller Centre, the Empire State Building, the Flatiron…

And At night I had to run to get on time to a dinner with some friends of mine. I had to met Jayson and Alice. A very nice couple that I met while I was working as a tourist hiking guide in Montserrat a mountain close to Barcelona. 
I was about 5 minuts late, and I could not tell them that I was late because I had run out of money on my cell phone... it was caothic... But luckily I finally got there, and we could meet, talk and update ourselves! I was so happy to meet them again! :)

Finally, to end the day even better, I went to the Empire State Building and I climb up until the viewpoint to have the most amazing views from New York before going home!
There was no cue, not too much people, but it was incredibly cold on the top! 


Next day it was also memorable! (as all them to be true) We took a ferry to Staten Island where we visited a ship cemetery! 
Taking the ferry, underground and all this stuff we finally arrived at the second half of the Barça match, at the typical pub where the Barça supporters use to see the matches.
Once the refree whisled the end of the match, we went to a biergarten to have dinner.
Shortly after our arrive, a band started to play swing and in few minuts all the biergarten was full of people dancing swing! Amazing!

And that’s all by now! I finished the post yesterday but I could not finish the translation until today... I hope next time it don’t takes too long to post the third and last chapter of the trilogy!
Once finished, I will need to find other topics to keep updating the blog! That the NY trip was full of things to explain, but from now on it will be harder to keep the blog updated with interesting stuff!


I a partir de llavors, m'hauré d'espavilar a buscar o inventar coses noves per a actualitzar el blog... Que el viatge de Nova York està donant molt de suc, però ara em farà falta nou material per a no parar les rotatives! jejeje

Una abraçada i fins aviat! 

7 comentaris:

  1. Com t'ho has "currat", no m'estranya que hagis trigat a poder actualitzar.Ens segueixes demostrant que aquesta setmana a Nova York ha donat per a molt!!!
    Quina il.lusió veure tots aquests quadres que només havies vist als llibres, això per a un "bellartista" ha de ser fantastic, no?
    A veure si tens sort i sorgeix alguna cosa interessant a Vancouver per a continuar tenint-nos informats quan s'acabi la trilogia.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí k va donar per molt la setmana! I encara queden coses a explicar k falta el desenllaç! jejeje

      Al MOMA va ser una passada, poder veure tots aquells quadres en persona és impressionant!

      I pel que fa a seguir actualitzant el blog, segur que trobaré algo don't worry!! ;) I sinó ja buscaré algo original a fer només per poder escriure-ho al blog! jajajaja

      1ptó!

      Elimina
  2. So Dope Pau!!! Vaia resums que fots!! jaja
    La veritat és que va ser un non stop!!
    Esperem la tercera entrega amb candeletes!!

    ResponElimina
  3. Jejejeje Sí k va ser un non-stop! Un dia d'akests hem de xerrar amb calma i m'expliques com us va anar tot!

    Per cert, ja tinc la versió en català de la tercera entrega a punt! Demà la traduiré i ja la penjaré! :)

    ResponElimina
  4. "Bon dia, ningú ho ha demanat però fa bon dia,
    Damunt els caps un sol ben insolent
    Il.lumina descarat tot l'espectacle de la gent."

    Doncs aixo, que passis un molt feliç dia d'aniversari !
    A celebrar-ho a tope, i ja saps que aqui a la costa oest del Mediterrani tens un grupet de persones que t'estima fins al cel ;-)

    Happy birthday
    Xavier

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'has ben encertat! Aki tot just em llevo! I no fa un bon dia en termes Mediterranis, però fa un bon dia a la Canadenca! Ennuvolat però sense ploure! :)

      Moltes gràcies Xavi!!! Des de l'altre punta del mon ja el trobo a faltar a aquest grupet, per que jo també us estimo fins al cel! :)

      Una abraçada ben forta i molts records!!

      Elimina
  5. Paui! moltes felicitats! com va el dia? suposo que ho estaras celebrant com mai! Un aniversari especial, diferent!!Ja són 25 eh...tela! jajaja

    Et trobem molt a faltar però sabem que estas bé i estàs disfrutant molt i axiò ens alegra!
    El blog un èxit! ens mantens informats les 24h!no se com tu fas! ets un crak! és xulíssim! tens unes fotos impresionants i tot el que fas i els llocs que vas....una pasada bf em fas molta enveja(sana eh) jajaja
    Per cert molt guapo amb aquest canvi de look! :)

    Acaba de passar un dia genial que t'ho mereixes Pau!

    P.D: avui a les 7 has sortit a la llista del club super 3 jajajajaj :D

    XXX love you pau!
    Helena :)


    ResponElimina