dimecres, 24 d’abril del 2013

Molt bones notícies (audiovisualment parlant)!

Tinc moltes coses a explicar avui!
Fa unes setmanes que sembla k els vents estan canviant!

Tal com al principi del viatge vaig estar enviant mil currículums, trucant a mil portes i tot esforç va resultar infructífer.

Ara fa unes setmanes que, cansat de rentar plats en torns nocturns, vaig tornar a buscar feina en el sector audiovisual. Total, que aquesta vegada he rebut més feedback, hi han hagut més visites al meu vídeo de presentació, i he tingut alguna entrevista i tot!

El resultat d'aquests contactes i entrevistes s'ha traduït en:

1- L'encàrrec de 1 vídeo promocional per a la web d'una òptica molt xula! Amb parets de colors, molt ben decorada, amb mil ulleres rares disponibles per a utilitzar en el vídeo. I total llibertat per a fer un vídeo atractiu, dinàmic i divertit!
Foto del rodatge de les entrevistes feta per la Karin

2- Estic a la fase final de selecció per a un lloc d'Editor en una productora de vídeo d'aquí Vancouver! Avui m'ho han confirmat! Som dos xavals que hem d'editar el mateix projecte en 5 dies, i el que els agradi més el pagaran i el contractaran com a editor a jornada completa! :D

Estic super feliç de la vida!!! Ja veurem on van a parar aquests dos projectes, però de moment il·lusió i ganes de posar-m'hi a treballar no me'n falten!

Per altra banda i seguint en la tònica de projectes, la setmana passada la Karin i en Víctor (amb suport moral via skype) van gravar les entrevistes pel petit documental que estem fent per a celebrar els 50 anys de la SAME de la UEC de Sants (el centre d'escalada on solia treballar).

Sembla que de moment tot comença a encaixar! :)

I això és tot de moment! Ja aniré informant si hi ha novetats!!! :D


---------------------------------------------------------------------


Today I have plenty of things to tell you!
For the last weeks seems that the winds are changing!

At the very beginning of the trip I knock on many doors and I sent a lot of resumes, but there was not feedback and I got nothing.

Now it's been for some weeks, that tired of cleaning dishes at night, I started again to look for a better job or at least one in my field. This time seems that I've been more lucky, I got some feedback, some more visits at my showreel, and even a couple of interviews!

And this couple of interviews turned into:

1- A project of a video for the website of an optician's shop. It's such a cool shop, full of colors, well decorated and full of strange and original glasses that I will be able to use for the video! And we will have all the freedom to make an attractive, dynamic and funny video!

2- I am at the final step to get a job as a Editor in a film production company based in Vancouver! I've just got the news few minutes ago!
We will be two boys editing a project in 5 days. And the one they like the most will be paid and will get the full time job!

I'm super happy and exited! We will see were all this is heading, but by now I am really looking forward to start to work!

Changing of topic, but not going so far. Last week Víctor and Karin shoot the interviews in Barcelona for one of the projects that I'm working on here in Vancouver. A little documentary film for the 50 years of the climbing club where I used to work!

Seems that little by little everything is starting to work again! :)

And that's all by now! I'll keep you updated!! :D

8 comentaris:

  1. PAU!!!!!!! em tornoa passar una altre vegada per aquí i no paro de rebre bones noticies!!!

    Quina alegria ens acabes de donar a mi i a la family!!!!!!!! estem molt molt contents per tu, t'ho mereixes :) Que divertit el video de les ulleres, i quin honor que te'l deixin fer al teu aire. Segur que et quedarà xulisisim i els hi encantaràs :))) jajaja

    Pel punt 2, també moltes felicitats. Estic segura que et sortirà un video molt bo. Igualment, se que ho faràs amb moooltes ganes i il·lusio i aixo sempre és bo.


    Percert, avui hem anat amb l'Anna i una amiga d l'Anna a veure el documental de "Unes altres veus" que tu vas editar. M'ha agradat moltisisim!!!! És molt molt interessant!


    MOLTS PETONS I FORÇA DES DE BARCELONA. SEMBLA QUE TOT ESTÀ ANANT COM ET MEREIXES :)

    mantent-nos informats!!!!!! petonets Paui guapo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sara!!! Moltes gràcies!! jejejeje

      Sí, poc a poc van sortint cosetes! Així k stic molt content de poder anar aconseguint feines d'aquest estil!

      També m'alegra saber que t'ha agradat el documental! Sí que és molt interessant, sí!! Va ser molt xulo poder-hi treballar!
      Però no vaig ser jo qui el va editar... jejeje Jo estava ajudant a la noia que l'editava i ajudant també una mica amb tot el k vaig poder! jejeje

      M'alegro molt de que l'hagueu pogut veure! I espero que per Barcelona tot us vagi tant o més bé k a mí! ;)

      Una abraçada ben forta i molts petons a la family!!

      Elimina
  2. Genial, son molt bones noticies però el millor de tot es que t'ho estas passant molt be; jo ho deien els antics "l'important es el viatge". Força Itaca i al Barça que ara si que la necessita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejejejeje Itant! Força!
      Però el Madrid també ha perdut així k ja fa menys mal la derrota d'ahir! jejejeje

      Moltes gràcies Xavi!!
      Una abraçada i molts records!!

      Elimina
  3. Felicitats, mestre! Ja tocava.
    Espero que d'aquí endevant tot sigui bona ventura.
    Molta sort per aquest procés de selecció.
    I això del vídeo de la òptica, és xocant, però alhora et dóna allò que ens falta a Espanya: valor professional. Aquí la gent confia en la teva feina perquè ets un professional. Demostra'ls el que val un català!
    Una abraçada, rei.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aivan moltes gràcies!! Aveure com evoluciona la cosa!

      Per Toronto ja fot temps que deuen saber el que val un Català! Ara falta exportar-ho a la costa oest! A veure si ens en ensortim! :)

      Un dia d'aquests et truco i xerrem!
      Unabraçada!

      Elimina
  4. Com diria jo.... "quien la sigue la persigue"!!! jejejje!!!

    Ara a pencar de valent i a demostrar el que vals nanu!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordi quan de temps!! XD

      Com diria Johan Cruyff... "en un momento dado, un paloma no hace verano" ;) jajajaja

      Elimina