diumenge, 10 de març del 2013

El somni Canadenc!

Estic estressat rentant plats! I algú es preguntarà, és possible?¿ Sí, és possible!

Rentes plats de 6 de la tarda a 1 i mitja de la nit o de 7 a 2 i mitja, prens el bus cap a casa i arribes al cap d'una hora. A vegades no has sopat i aprofites per a menjar algo, altres vegades ja has sopat, però sempre obres l'ordinador per mirar si tens algun mail o ha passat algo al mon mentre tu estaves tancat a la cuina. Total que com a d'hora son les 4 que te'n vas a dormir.

L'endemà al matí t'intentes llevar tant d'hora com pots, però no tant tant d'hora x almenys dormir 6 horetes. T'acabes llevant a les 11 o 12, cansat, et prens el teu temps per a despertar-te i esmorzar tot i que saps que al cap de mitja hora la gent normal dinaria.

Obres l'ordinador altre cop, aquesta vegada t'assegures que serà per a fer feina. Obres el mail, en respons alguns ràpids, tens dissenys per a fer, tens un mail pendent des de fa dècades per a preparar les entrevistes del vídeo en que treballes a distància, vols prendre't el teu temps per a respondre un mail a l'Ari que li deus des de fa temps, vols seguir buscar feina en alguna productora, i vols buscar universitats, escoles o algun plan de futur per a quan s'acabi el visat aquí al Canadà. Penses, ostia ara fa dies que no actualitzo el blog tampoc... i també he quedat per a fer un skype, o truques a casa i no vols penjar.

Total que en un obrir i tancar d'ulls son les 4 i mitja, t'has de dutxar i encara no has dinat. Dines ràpid mentre et dutxes, o et dutxes ràpid mentre dines pensant que avui tampoc has fet la digestió abans de ficar-te a l'aigua!

Surts de la dutxa. Et vesteixes pantalons tacats, mitjons i sabates negres (uniforme de treball) combinat amb qualsevol cosa xk total te'n vas a rentar plats. Agafes la motxilla comproves que hi tinguis el gorro de "cuiner", la cartera, el mòbil, la clau de casa i el plumon per quan tornis a la nit xk farà fred. La tanques, i surts de la habitació corrents, mires enrere al tancar la porta per a comprovar que tot estigui bé i veus els plats sense rentar! Entres i els rentes en zero coma, per que si d'algo n'ets un expert a hores d'ara, és de rentar plats!

Surts tant ràpid com has entrat i penses merda avui tampoc pillo el bus! Vas caminant a pas decidit cap a l'estació escoltant alguna música alegre que et doni energia per a aguantar les 7 o 8 hores següents.
Corres una mica i puges les escales de dos en dos, per que sents un tren que tot just arriba, però sempre és el k va en l'altre direcció.

Finalment arriba el teu, amb una mica de sort trobes lloc al costat de la finestra. Respires i saps que tens 20 minuts de complet relax abans de tornar a córrer. Aprofites per a fer una mica de repàs mental. Has fet i enviat algun disseny, has respost alguns mails, has avançat una mica del tema de les entrevistes però encara no li has pogut enviar res acabat a en Víctor, ni a l'Ari que ja deu pensar k ets un cas i k mai respons els mails... Tampoc has enviat cap currículum, ni tens més clar a que destinaràs l'any vinent... Això sí! Has actualitzat el blog! Aishhh... ets un cas...

Però per sort penses, demà tinc tot el matí lliure, ja ho faré demà, o sinó el cap de setmana! I tanques els ulls per que res ni ningú et prengui els 20 minutets de relax a l'Skytrain.

Et despertes que ja estas a Burrard Station, t'aixeques i vas a pas lleuger cap al restaurant, entres a menys quart o menys deu, saludes a tothom qui et creues de camí la cuina, et canvies, et poses el davantal i agafes dos draps grocs de cuina. Deixes anar uno dos: Hi! How are you doing today?¿ Respons algun: Good, good and you?!

I arribes al rentaplats, veus el desastre de cuina que t'han deixat, i penses qui em manava a mi estudiar per rentaplats! Rius per dintre sabent que ningú ha sentit la broma i et poses mans a la feina!

Si li fots canya potser amb 7 horetes ets fora, si és un dia de molta feina es pot allargar fins a casi 8. Creues els dits per a que no sigui així i agafes el primer plat brut... 



-----------------------------------------------------------



English translation comming as soon as I find a moment to translate it.

Sorry!

4 comentaris:

  1. Pau molts ànims!!! Va homeeeeeee vaaaaaaa!! Som-hi!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajaja Merci Sabina!! Ja ho tenim això!! :D
      Ara només falta que el Barça remunti i tot arreglat! ;)

      Elimina
  2. uuuuff.... m'he estressat jo i tot... tela!
    ànims i prent-ho amb calma!! que ets fora per gaudir no per viure estressat!! :)

    tu pots! i segur que tens sort i trobes alguna cosa diferent per més endavant!!

    un petó i una abraçada tete!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. K em diguis tu k t'has estressat llegint-ho... Ara veig que sí k ha quedat massa xungo tot plegat! jejeje

      Fem un tracte jo m'ho prenc més en calma si tu també ho fas! Vale?¿ Doncs fet! ;)

      Una abraçada ben forta i xerrem aviat tatirri!
      T'estimo molt!! Cuida't!

      Elimina