dimarts, 12 de març del 2013

I un cop havent descansat...

Primer de tot, mil gràcies per les mostres d'ànim i afecte rebudes! Realment s'agraeixen molt! ;)

Llegint el post d'ahir, crec que potser em va quedar una mica molt catastrofista.

Faltava mitja hora per anar al restaurant, per tant el vaig escriure en plena rabieta de les típiques de:
- Mama no vull anar al cole!! - En Jordi i en Mario ja me les coneixien, ara també me les coneixeu valtrus! jejeje

Però la veritat és que son 5 minuts de mandra màxima que m'agafen abans de canviar el xip a mode "persona adulta madura i responsable". Un cop canviat el xip, veus clar que la feina és feina, i que si vols pasta l'has de fer d'alguna manera (preferiblement honrada, k no som polítics). Així k la fas i punt!

A part ahir, va ser una nit molt calmada, a moments fins i tot avorrida, però va acabar entre birres, rialles i bona gent al pub del costat del restaurant, al tancar.
Si no fos per la gent que he conegut al restaurant, ja faria temps que ho hauria deixat! Són gent molt maca, hi ha molt bon rotllo, i m'hi sento molt a gust amb ells/es!

Per altra banda, ahir era el meu divendres. Potser per això la rabieta va ser més aguda, al acumular el cansament de tota la setmana. Però això també vol dir que avui he tingut el dia lliure, i deunidó si l'he aprofitat!

Per començar me'n he tret un bon munt de feina de sobre, que ja tocava! També he aprofitat per a cuinar algo de menjar sa, uns pèsols amb ceba i bacó boníssims, que també feia dies que estaven pendents!

Al ser el meu dia lliure m'ho he pres amb calma, he aprofitat per a descansar i agafar forces. Que la setmana vinent serà dura també! Tanco les pròximes 5 nits seguides...

Al final hem acabat el dia, els tres flatmates, mirant "Toy Story 3" amb un kebab entre mans i gaudint de la peli com a nens petits!

Per cert parlant de gaudir com a nens petit, demà senyores i senyors és el dia de la remuntada! Cap a la una del migdia hora canadenca, després d'haver fet una bogada, Vancouver serà Blaugrana o no serà! (potser exagero, aki poca gent s'immutarà, però naltrus sí!)

Així que Visca el Barça i Visca Catalunya! ;)


-------------------------------------------------------


Soon I'll translate both posts, yesterday's and today's... Sorry! I have not so much time...

2 comentaris:

  1. REMUNTADA!!! VISCA!!! :)
    quin partidàs!! ueueueueue

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veus!!! L'hem pogut veure a la tele de casa i ha sigut una passada!!!
      Li anava retransmetent els gols al Jordi que currava!

      Ara a guanyar els següents! No tornem a badar, k amb una remuntada ja n'hem tingut més k suficient! ;)

      Elimina