dimecres, 12 de desembre del 2012

12 del 12 de 2012 a les 12h 12 min 12 segons



Hem sobreviscut a una de les fi's del món segons els Maies! Ànims que ja només ens queden dos matchballs més el 21 del 12. I el dia de cap d'any, que després de l'apocalipsi que havia de venir amb l'efecte 2000, ja és sospitós habitual a totes les travesses d'extincions, cataclismes i demés!

Superat això ja podrem viure tranquils (almenys fins que descobrim una altra profecia) i riure sense por de tots aquells flipats que es van fer búnquers.
Del contrari, si tot peta, ja se'n riuran ells de nosaltres tancats als seus zulos antiatòmics! (si els han servit d'algo)

Quan xerrant amb la gent em preguntin:
- I on erets tu quan la fi del món?
Hauré de respondre gens glamourosament:
-A mi em va pillar rentant plats!

Ja es pot acabar el món o petar tot plegat, que a mi no em pillarà amb els plats per rentar! jajajajajaja

Vinga una abraçada i ja em podeu anar fent lloc al vostre búnquer anti-fidelmón per si un cas! jajajajaja



-------------------------------------------------------------------



We have survived to one of the Maya's ends of the world! Common there are only two match-balls more! The 21th of December. And new years day, that after all the apocalypse predicted for the 2000 effect, it will always be one of the usual suspects talking about chaos and ends of the world!

Once all we will had survived to that 2 more dates, we will be able to live in peace (at least until next prophesy). And we will be able to start to laugh without any fear from all those that had been building bunkers.
If finally something went wrong, then they will be laughing from us from their antinuclear holes! (if they worked)

While chatting with people they will ask me:
-Where were you when the End of the World?
I would answer without any glamour:
- I was cleaning dishes!

Because world can finish anytime, that it won't catch me with my dishes dirty!

Hughs and save a place for in your bunkers anti end of the world, just in case! ;)

4 comentaris:

  1. Pau!!! Estas convidadísim al nostre basement a Niu Llorc city!! Te aspectes similars a un bunker/habitació del pànic (un altre concepte molt americà, digne de ser estudiat pels millors psicòlegs del món)! Ja saps on som al 887 de Lincoln Ave, comprant llaunes i carn liofilitzada!! jaja Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajaja Merci Sabina!! Ja si de cas quan vegi que comença a petar tot pillaré alguna bici i vaig venint!

      Ja us ho heu pensat bé, això de passar la fi del món (i les dècades vinents) a una habitació del pànic! Que valentes!! XD

      Jo ja portaré unes birres, que no caduquen! I fem una End of the world Party!
      1Abraçu!

      Elimina
  2. Perquè jo tinc una pregunta: que van dir alguna cosa d'energia nuclear, els Mayas? Per a que collons vols un refugi anti-nuclear si no tens ni p*** idea de com és la fi del món. A aquests tarats amb habitacions de pànic, qui els va dir que el final seria nuclear???
    XDDD
    Flipats made in USA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aivan, és box populi que els maies eren grans coneixedors i principals desenvolupadors del que ara coneixem com energia nuclear!!

      A part quan tu vas a comprar-te un búnquer hi ha una oferta que per 1200 milions més te'l fan antinuclear i tot! Això ho sap tothom! Ui que no et vas pillar l'oferta... Ui Aivan que et servirà de ben poc el teu búnquer... jajajjajaja

      Vinga cuidat xeic!

      Elimina