dimecres, 26 de desembre del 2012

Such a Great Christmas (even beeing far from home)


Primer Nadal fora de casa. El balanç és prou positiu. S'ha trobat a faltar la família, sí! Però és una de les conseqüències del marxar lluny i ja m'ho esperava... A part hem tingut una molt bona companyia per a compensar la distància a la que ens trobem de casa!

La nit del 24 vam fer un sopar nadalenc amb un gall d'indi espectacular, amb la bona companyia de Natalie i en Darcy, en Dan, l'Omar, en Tom i en Jordi, en un pis amb unes vistes espectaculars a Downtown!

Vistes del BC Place Stadium
Vistes de Vancouver amb el Cirque du Soleil en primer terme,
un dels punt taronges del fons és casa nostra!

Va ser una gran nit on no hi va faltar de res, vam riure molt i ens ho vam passar d'allò més bé!!

Al arribar a casa, teníem el nostre particular regal de Nadal esperant-nos. Just al matí havia arribat una caixa des de Barcelona de part de la family!! Amb tot de coses útils, bones i emocionants, com dues postal dels tiets i cosins/es, una dels pares i la sister i una dels avis! Aquesta última tenia una sorpresa extra, la recepta secreta de la meva Àvia de la seva típica carn a la milanesa! (Bonissíssima, si no heu tingut el plaer de provar-la, palabra!) A veure si algun dia m'atreveixo a fer-la!

En acabar vaig penjar a correcuita el missatge institucional del post anterior... i me'n vaig anar a dormir que a les 7 del matí havia quedat amb la family per a fer un skype des de casa els avis amb la família al complet!


La family!


Al final per a problemes tècnics, no es va poder fer, però almenys vaig poder parlar amb tots per telèfon! Ja va ser un bon Nadal, al poder xerrar amb valtrus!! :)

Després, vaig tenir un regalet sorpresa de'n Jordi! I tot seguit vam començar a preparar els trastos per anar a esquiar amb tota la colla del sopar! Va ser un gran dia d'esquí on vam intentar seguir el ritme a una colla de snowborders i esquiadors professionals! Un bon repte! Amb dies així aprens més que amb 10 classes d'esquí juntes! I això sempre és bo!

Our Christmass Team!

Resumint, tot i estar lluny de la família ha estat un gran Nadal!! :)


----------------------------------------------------------------------------------------------


First Christmas far from home. It had been really good. Yes, I missed my family! But it is one of the consequences of living abroad, and I knew it so... And we have had a great company to compensate the huge amount of miles that we are away from home!

On Christmas Eve we had a wonderful Christmas dinner with a gorgeous turkey, and the best of companies with Natalie and Darcy, Dan, Omar, Tom and Jordi in a flat with amazing views in Downtown!

It was such a great night! There was all what you can expect of a Canadian Christmas and more, we laught a lot and had a great great time!

Ones when we got home, we had our particular present from Barcelona! At this very morning, we just received a box from the family! Full of useful, tasty and emotional things, like postcards from all the family, and a recipe of my grandma's typical Christmas meat!! If you've never tried, I promise you that it's just amazing!  I will try to cook it someday...

Once we finished, uploaded the video of the last post... And I went to sleep, that at 7 I arranged a meeting by skype with all my family at my Grandparents home!

Finally, due to technical problems it was not possible, but at least I was able to talk with all them by phone!! It was a great Christmas for the fact of talking with them! :)

That morning, I had a surprise present from Jordi! And then we arranged everything to go to ski with all the ones who we had dinner with last night! It was a great skiing day where we tried so hard to follow to a team of professional snowboarders and skiers! Such a great challenge! With that kind of days you learn more than in 10 ski classes! And that's always good!

Summing up, even the fact of beeing far from home it had been a wonderful Christmas!!! :)



4 comentaris:

  1. Ens alegrem molt que aquest Nadal tan diferent hagi estat per a tu un gran Nadal.
    Llegir això i haver pogut parlar amb tu aquests dies no ens evita que t'enyorem, però ens ajuda a fer-ho sense tristesa.

    Et trobem a faltar però estem molt contents de que l'experiència que vas decidir emprendre estigui éssent tan positiva per a tu.

    Et desitgem que tot segueixi igual de fantàstic i...practica molt l'esquí, qui sap si quan tornis hauràs de fer de monitor,jajaja!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejejeje Sí, amb una mica de sort ja podré sumar la feina de monitor a les altres mini-feines que tenia, quan torni! :D

      Jo també us enyoro, però ja veus que tot va bé x les Amèriques! Així k res de tristesa, eh! ;)

      Espero k hagueu passat uns bons dies també!
      Una forta abraçada, molts petons i xerrem aviat!

      Elimina
  2. Pau! M'alegro que el Nadal hagi anat tan bé! Nosaltres aquest any sí que hem pogut fer una breu escapadeta a casa, i ha estat molt bé! Crec que peso 10 Kg més, pero bueno :)
    Que tinguis una molt bona entrada d'any!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. K bé això de pillar un vol i ser a casa en un tres i no res... Jo hi aniria cada cap de setmana! Això sí el dilluns cap a Vancouver a rentar plats! XD

      Jo aquest any, si acabo pesant 10kg més no li podré donar les culpes als apats nadalencs... Més aviat serà x la dieta nord-americana! XD

      Que tingueu un gran any valtrus també!
      Molts records!

      Elimina