dijous, 25 d’octubre del 2012

A córrer!

Avui he enviat mil currículums! He invertit un dia preciós amb un sol com se'n veuen pocs per aquí, tancat a casa enviant currículums! De moment no hi ha hagut sort encara, però l'esperança és l'últim que es perd! :)

Doncs després d'un matí radiant ha vingut un migdia asoleiat i una tarda ennuvolada, però almenys no ha plogut. I cansat de no haver sortit de casa aquesta tarda m'he deixat enganyar per a sortir a córrer. Aqui en teniu la prova! jajaja
 


------------------------------------------------------------------------------------------

Today I had been sending thousands of resumes! I had invest one wonderful day with an incredible shiny sun, inside my home sending resumes! By the moment I hadn't been lucky, but I still have hope! :)

So, after a sunny morning, a kind of sunny midday came a cloudy afternoon, but at least it was not raining.
Tired of beeing all the long at home, this afternoon I let Jordi fool me to go to run. Here it is the evidence! XD

3 comentaris:

  1. Així que t'has deixat enganyar pel Jordi.... Doncs se't veu molt somrient......!!! A veure si després d'enviar tants currículums te'ns sort.
    Hauràs de fer com en Jordi "cross fingers"... jejeje!!!

    ResponElimina
  2. Això és treballar, si senyor! Ja veuràs com et trucaran, el que sembra després recull i em sembla que ara has sembrat en bon terreny, no com el d’aquí que no et va trucar ningú.
    Ok. ho estàs fent molt be.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si hi ha sort... Per cert, a Barcelona sí que em van trucar, eh! K una de les mil feines la vaig aconseguir entregant currículums!! :)
      Una abraçada i us aviso si hi ha notícies!

      Elimina